BORSTEL JEZELF MOOI  

 Weg met die schilfers en afvalstoffen en borstel een prachtige fluweelzachte huid.

Door  zonnebrandcrèmes gaat je huid dicht zitten en kunnen  afvalstoffen niet weg met als gevolg: onrustige huid. Door het zwemmen in zee en zwembad wordt je huid droog en krijg je uiteindelijk last van een vale huid en schilfers.

Top tot teen Energie Borstels van  beuken hout met natuurlijk haar. Voor gezicht, lichaam en haar bij Mooi van binnenuit.

borstels asortiment

Borstels van top tot teen

Borstels van top tot teen

Wat is het jou waard om lekker in je vel te zitten en te stralen ?

Hoe zou het zijn om in de ochtend fris op te staan met genoeg energie om je doelen te bereiken en de hele dag te stralen. Om tijd te hebben om met vrienden nog wat leuks te doen.
Kies voor het 4 weken arrangement skin for life: lekker in je vel en laat jou en jouw huid stralen.
De maand april en mei staan in het teken van bootcampen voor een echt stralende huid. Je huid wordt in 1 maand tijd stralend, fris en steviger. Je voelt je fitter en energieker.
All in one sulution
Wil jij ook met mij skin for life bootcampen? Lijf en huid een enorme energieboost geven? Maakt dan nu de afspraak voor je eerste skin for life bootcamp behandeling!
Voor deze extreme huidoppepper betaald u per behandeling € 139,00
Bij 4 behandelingen krijgt u voor thuis stap 2 t/m 5 Dit is 1 pakket. All-in one.

 

Lees meer

Online afspraak

Ik zorg graag goed voor mijn klanten. Ik wil het je dan ook zo makkelijk mogelijk maken om een afspraak te kunnen maken. Dat kan bij Mooi van binnenuit ook online. Je kunt zelf bepalen welke behandeling het best bij je past en op je gemak kijken op welk tijdstip jou dit het beste schikt.

Wil je ook via je telefoon eenvoudig een afspraak kunnen maken? Er is nu een app beschikbaar waarop dat kan. Je kunt hem hier via je mobiele telefoon downloaden. Ga daarvoor met je telefoon naar www.mooivanbinnenuit.com/online-afspraak en klik onderaan op de button geschikt voor jouw toestel.

Wil je liever persoonlijk advies voor de behandeling? Voel je dan uiteraard vrij om contact met mij op te nemen.
groetjes sabine