Fotonen therapie voor een gezond werkend bindweefsel

 4 techieken in een apparaat:

Geluidsgolven ( beter opname)

Polyfrequenties  ( oa. huidbereik)

Magneetveld

Fotonen ( zelfde eenheden als het  licht in onze cellen)

Fotonen therapie voor de huid. Fotonentherapie versterkt het zelf genezend vermogen van het lichaam. Laat je behandelen door een professional bij Mooi van Binnenuit. Foton, de kleinste deeltjes lichtenergie die zich bewegen met de lichtsnelheid. Via onze ogen, huid en voeding worden fotonen uit zonlicht opgenomen. Vervolgens zet ons lichaam dit om in Biofotonen. De zon is onze natuurlijke bron van fotonen. Ze zijn van groot belang voor onze gezondheid. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat alle levende cellen van nature licht bevatten en stralen deze ook uit; Biofotonen. De Biofotonen regelen enorm veel natuurlijke processen in en tussen de cellen en weefsels .

Door  verschillende factoren wordt de opname van zonlicht helaas beperkt. Door ons klimaat en onze leefstijl binnenshuis, maar ook de kwaliteit van onze voeding en drinkwater. Deze leiden tot onvoldoende opname van fotonen. Zo krijgt het lichaam een tekort aan Biofotonen, waardoor vele lichaamsprocessen minder goed verlopen. Met als gevolg dat op den duur allerlei gezondheidsklachten ontstaan.

Door middel van Fotonentherapie (een vorm van lichttherapie)  krijgen onze cellen weer de juiste energie. Dit mooie licht geeft zijn energie af in kleine ‘energiepakketjes’ (fotonen).

Fotonentherapie vult de Biofotonen in onze huid aan en stimuleert zo alle huidprocessen die nodig zijn om de gezondheid van de huid te herstellen. Het activeert het natuurlijk vermogen tot zelfherstel.

  • verbetering van de stofwisseling in de huid cel
  • verbeterde aanvoer zuurstofvoorziening
  • verhoogt de lymfe activiteit en  verbetering van de afvoer van gifstoffen
  • aanzienlijke toename in de stevigheid van wondranden
  • normalisering van de pigmentatie
  • meer energie in de fabriekjes van onze huidcellen

Biofotonen gefotografeerd in een DNA streng

Voor welke gezondheidsproblemen?

Fotonentherapie versterkt het zelf genezend vermogen van het lichaam. Dit maakt deze therapie bij diverse gezondheidsproblemen inzetbaar. Aandoeningen die zich vaak voordoen in de praktijk zijn: chronische vermoeidheid, pijnklachten en onverklaarbare lichamelijke klachten.

Wij behandelen:

  • littekens
  • spier en gewrichtsklachten
  • Verwondingen en sportblessures
  • Herstel na operatie, ongeval

18 januari

4 februari

Deze foton device zet ik in bij littekens