Huid Consult & Advies

Verzorging voor uw huid door een professional

Voor wie een huidconsult?

Heb je een probleem met je huid en komt je er niet uit?Of wil je meer huid vitaliteit, een mooiere huid en wat kan ik daar aan doen?

Ik raad je dit consult  als eerste bezoek bij mij ten zeerste aan zodat jouw behandeling en advies voor thuis nog mooier past bij wat jij nu nodig hebt.

Tijdens een  huidconsult bij Mooi van Binnenuit krijg je een intake en maak ik een analyse van de huid met behulp van een huidanalyse-apparaat en de L.I.F.E. (bioresonatie)

Het L.I.F.E.-systeem is een vitaliteitsscan. Een biofeedbacksysteem dat bio-energetische informatie verzamelt uit het lichaam. Hiermee kunnen we de huid en ook fysieke, mentale, emotionele en spirituele blokkades opsporen en wordt er gekeken naar  voedingstoffen tekorten en afvalstoffenbelasting en de energieniveaus in het lichaam.

Na jarenlange ervaring is mijn conclusie dat je ook veel aan de huid kunt aflezen van hoe je vitaliteitsniveau nu eigenlijk echt is. Belangrijk is om te kijken waar de oorzaak van de eventuele klachten liggen en waar we kunnen verbeteren.

Elke huid is anders. En voor wie wil  kan bij Mooi van Binnenuit een persoonlijk behandel en adviesplan krijgen. Ik werk met hart en ziel, naar de nieuwste inzichten en met de mooiste en zuiverste producten op weg naar jouw gezonde huid, naar een stralende JIJ!

Wil je meer weten ? Voel je vrij om mij te bellen of te mailen. whats app werkt ook goed.

Online Afspraak Maken